Hentesek
A mészáros szakma 2. szinttől válik elérhetővé, mint minden egyéb szakma.
Alapanyag
A mészáros fő feladata, hogy ellássa a gazdaságot hússal. Ehhez két féle alapanyagot, marhahúst vagy disznóhúst.
Marhahús:![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXDJk0_3JtDyVXhSUZSQmQldXtKn79sgGHf6mZd3hhDD1O1PXfbDaBu8oxQR5mKp7hVCFLez0UTLQWMHlRfuSBJUTSGvlwCQLOXrlGrNQ1HCodVPfE2CiKiEFTeFH6zVCHtckaf3yq91XV/s1600/marha.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXDJk0_3JtDyVXhSUZSQmQldXtKn79sgGHf6mZd3hhDD1O1PXfbDaBu8oxQR5mKp7hVCFLez0UTLQWMHlRfuSBJUTSGvlwCQLOXrlGrNQ1HCodVPfE2CiKiEFTeFH6zVCHtckaf3yq91XV/s1600/marha.png)
Disznóhús: ![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi5tuquQfnzpVC72Vy1WIC6dZKOo0TSOpOPTlA0LMRkrUncCkfXha1tebw3U4_hgrCRMR5fB8YL5ofHmlaCjSqS_zSOiqIftMkHtpBBw-cMRIGhB-_I88DDKWus6BPheRQwhKKEbH5iT03/s1600/diszno.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi5tuquQfnzpVC72Vy1WIC6dZKOo0TSOpOPTlA0LMRkrUncCkfXha1tebw3U4_hgrCRMR5fB8YL5ofHmlaCjSqS_zSOiqIftMkHtpBBw-cMRIGhB-_I88DDKWus6BPheRQwhKKEbH5iT03/s1600/diszno.png)
A húsokat megvételük után az ingatlan leltárába kell tenni. Fontos, hogy a mészáros naponta 5 marhahúst vagy 10 darab disznóhúst dolgozhat fel. Ezek nem kombinálhatóak, azaz vagy csak marha vagy csak disznó lehet az alapanyag.
Az előállított hús, az ingatlanba kerül.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLNIWevkXB8vMPx-lK6HgvFkaU4zHyadqdH-ZYJm2fLZkyL9KRfiWb94E4t-4cBzuZM7tYdLqP-e3BIg_1HsO4_QGldb8a730kimuGdqD0rWqj-s-wFO76WFKoWwKoSPBL9R09XtY6MtAJ/s1600/hus.png)
Haszon
- a disznóhús ajánlott ára 15 Ft körül mozog, a marhahúsnál ez 30 Ft- alapanyagköltség:
- disznóhús - 10*15 Ft = 150 Ft
- marhahús - 5*30 Ft = 150 Ft
1 disznóhúsból 1db, 1 marhahús 2db hús lesz.
1 hús 17-18 Ft körül van a piacon.
A hús 2 erőpontot ad és 2 éhségpontot csillapít.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése